Известие

Collapse
No announcement yet.

реле

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• реле

Здравейте колеги някои има ли представа от къде мога да си купя реклето за нагревателя на задното стъкло, става дума за GTV релето е таймер ?

Първоначално публикувано от гадмръсна Покажи съобщение
    Здравейте колеги някои има ли представа от къде мога да си купя реклето за нагревателя на задното стъкло, става дума за GTV релето е таймер ?
    то е едно със нагреватела на огледалата..и го търси 2-нд хенд по тънко е!!!

Comment

и моето го няма,така каза майстора може да ми кажете къде се намира да може да си сложа аз.мерси предварително

Comment

Много често при ГТВ релето е махнато защото колата има проблем с инсталацията Детска болест си е тва
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Много често при ГТВ релето е махнато защото колата има проблем с инсталацията Детска болест си е тва
          а колега от къде може да се намери купувам го веднага

Comment

Първоначално публикувано от tedo_credo Покажи съобщение
            Дръпни си е дина схема на релетата от нета и виж кое ти трябва

Comment

Първоначално публикувано от tedo_credo Покажи съобщение
              Мисля че имам такова
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

В един чужд формум бях чел, че проблема се решава с второ реле. Оригиналното реле се използва само за включване на второто реле което се намира отзад в багажника до акумулатора, който от своя страна подава напрежение на реотаните на стъклото.
                Всяка зима си го повтарям, че ще направя тази интервенция лятото, но дойде ли лятото, забравям за замръзването на задното сткло

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
                  В един чужд формум бях чел, че проблема се решава с второ реле. Оригиналното реле се използва само за включване на второто реле което се намира отзад в багажника до акумулатора, който от своя страна подава напрежение на реотаните на стъклото.
                  Всяка зима си го повтарям, че ще направя тази интервенция лятото, но дойде ли лятото, забравям за замръзването на задното сткло
                  Да колега точно така се решава проблема за да се избегне дължината на кабела
                  sigpic

Comment

Working...
                  X